Viktor Hallrup tävlar för Brovallen Design i Elitserien i Racing

Viktor Hallrup har skrivit kontrakt för Brovallen Design till årets TTA – Elitserien i Racing och kommer att köra en Citroën C5 TTA. Växjö-bon blir därmed den 14:e bekräftade föraren för mästerskapet.
– Jag är väldigt glad över den här helt nya utmaningen tillsammans med Brovallen Design. En ny bil och ett nytt mästerskap, jag är oerhört taggad, säger Hallrup.

23-åringen tävlade för Chevrolet i STCC under fjolårets säsong och säkrade privatförartiteln i samma mästerskap 2009, året innan tog han hem bronset i Radical.

– Viktor är en ung och snabb förare som har imponerat i både Radical och STCC. Vi är oerhört glada över att samarbeta med honom i år och vi tror definitivt att han kan ge sig in i tätstriden, säger Tobias Johansson, stallchef för Brovallen Design.

Hallrup kommer att tävla tillsammans med Stefan Söderberg i Brovallen Design / Miele Professional-teamet.

– Stefan är en snabb förare och våra gemensamma erfarenheter från racing kommer att vara oerhört viktiga i TTA – Elitserien i Racing 2012 då alla team och förare börjar med ett vitt papper. Jag längtar efter att sätta tänderna i bilen för första gången, säger Hallrup.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>