Västkustloppet släpper biljetter till Elitserien i Racing

Falkenberg Motorbana har öppnat för försäljning av biljetter till klassiska Västkustloppet med Elitserien i Racing.
– Nu är det äntligen möjligt att köpa biljetter till årets höjdpunkt för racingintresserade i Halland. Samtliga inblandade på Falkenbergs Motorklubb är mycket stolta över att arrangera Elitserien i Racing, säger Sven-Göte Svensson, representant för Falkenbergs Motorklubb.

Västkustloppet är en tävling med lång tradition av svensk banracing som sträcker sig ända till 60-talet. 2012 markerar ett nytt kapitel för tävlingen när TTA – Elitserien i Racing gör debut.
– Det är få tävlingar som har så mycket historik som Västkustloppet och vi är oerhört glada över att få föra historien vidare tillsammans med Falkenbergs Motorklubb, säger Dick Jönsson-Wigroth, representant för TTA.

Västkustloppet med Elitserien i Racing körs den 7:e juli 2012 och redan i dag kan publik boka biljetter via Ticnet, Nordens största bolag av försäljning och distribution av evenemangs- och resebiljetter.

Köp dina biljetter till Västkustloppet med Elitserien i Racing här!

Kalender – Elitserien i Racing 2012

12/05 – Karlskoga
02/06 – Anderstorp – Nationaldagsracet
16/06 – Göteborg – City Race
07/07 – Falkenberg – Västkustloppet
18/08 – Karlskoga – Kanonloppet
01/09 – Anderstorp
15/09 – Mantorp Park
29/09 – Göteborg – Grande Finale

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>