Lars G och Thomas Nilsson klara speakers för Elitserien i Racing

Erfarna speaker-duon Lars G Nilsson och Thomas Nilsson är klara som officiella speakers för TTA – Elitserien i Racing 2012.
– Det ska bli jätteskoj och det ger verkligen en nytändning att jobba med Elitserien i Racing, säger Thomas Nilsson.

Far och son Nilsson har arbetat som speakers sedan mitten av 80-talet och inledde karriärerna med motocross, något som på senare år har bytts mot racing.

– Nya spännande mästerskap tänder alltid till en speaker och så känns det definitivt inför Elitserien i Racing 2012. Jag ser fram emot samtliga klasser, inte bara TTA-klassen, men även Radical, Swedish GT, Porsche GT3 Cup Challenge och Abarth. Hela konceptet är väldigt kul och vi längtar båda två till premiären, säger Lars G Nilsson.

Premiären blir 12:e maj på Karlskoga Motorstadion i Värmland där LG Nilsson kommer att arbeta från depån med intervjumikrofon medan Thomas Nilsson håller ställningarna från tornet.

– LG och Thomas är två av Sveriges absolut bästa speakers och de har en mycket viktig roll för Elitserien i Racing då det är de som ser till att evenemanget blir extra spännande och levande för publiken på plats. De båda har jobbat länge inom svensk racing och vi ser fram emot att ha med dem ombord när vi vänder kapitel till en ny och spännande racingframtid, säger Tobias Johansson, TTA-representant.

Kalender – Elitserien i Racing 2012

12/05 – Karlskoga
02/06 – Anderstorp – Nationaldagsracet
16/06 – Göteborg – City Race
07/07 – Falkenberg – Västkustloppet
18/08 – Karlskoga – Kanonloppet
01/09 – Anderstorp
15/09 – Tierp Arena
29/09 – Göteborg – Grande Finale

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>