Anderstorp Raceway släpper biljetter till Elitserien i Racing

Anderstorp Raceway släpper biljetter till Elitserien i Racing

I dag släpper Anderstorp Raceway biljetter till Nationaldagsracet den 1-2 juni med TTA – Elitserien i Racing.
– Vi är mycket glada över att Elitserien i Racing kommer att tävla tillsammans med oss på Anderstorp och nu släpper vi äntligen biljetterna, säger Kari Lehtimäki.

Med årets första Anderstorp-tävling så återupplivas klassiska Nationaldagsracet, ett namn med rötter tillbaka till Formel 1-tävlingarna på 70-talet.

– Nationaldagsracet har en lång tradition där vi har tävlat med Formel 1, GT och mycket mer. Äntligen är det tillbaka och det känns inspirerande att kunna återuppliva tillsammans med Elitserien i Racing, säger Lehtimäki.

Till årets första Elitserien i Racing-tävling på Anderstorp Raceway lanserar banan två nya typer av all inclusive-biljetter. Ett begränsat antal biljetter, 1000 stycken, släpps för 380 kronor styck där besökaren får besökaren entré, läktare, parkering, hamburgare, dricka och sittunderlag.

– Med det här erbjudandet ger vi besökarna i stort sett allt, de behöver inte köpa något extra. Det ger besökaren en skön bekvämlighet och man kan bara luta sig tillbaka och njuta av en spännande tävlingshelg, säger Lehtimäki.

300 VIP-biljetter släpps också i dag för 500 kronor styck där VIP-läktare och buffé ingår, utöver de ovan nämnda detaljerna.

Biljetterna kan köpas via Ticnet.se, Nordens största bolag av försäljning och distribution av evenemangs- och resebiljetter.

Köp dina biljetter till Nationaldagsracet med Elitserien i Racing på Anderstorp Raceway här!

Kalender – Elitserien i Racing 2012

12/05 – Karlskoga
02/06 – Anderstorp – Nationaldagsracet
16/06 – Göteborg – City Race
07/07 – Falkenberg – Västkustloppet
18/08 – Karlskoga – Kanonloppet
01/09 – Anderstorp
15/09 – Mantorp Park
29/09 – Göteborg – Grande Finale

1 comment to Anderstorp Raceway släpper biljetter till Elitserien i Racing

  • Bosse

    Hej!
    Undrar om de båda biljet typerna gäller för både 1-2 Juni, eller är dom bara för 2 Juni ?
    Sedan har vi ju det med min grabb som är 11 år, som normalt går in gratis eller! måste jag köpa en VIP till han med för att kunna sitta ihop ?

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>